Beauty By Jara
i Motala

Jara hårförlängning stylist i Motala

Beauty By Jara

”Välkommen till Beautybyjara för att bli behandlad av certifierad & erfaren personal med mycket passion och kärlek till det vi gör. Hos oss kan du som kund få bli proffsigt behandlad med endast produkter utav högsta kvalité i en skön atmosfär. Våran personal brinner för sitt arbete och sätter alltid kunden först i fokus. Vår koncept går dessutom ut på att erbjuda kunden behandlingar inom olika skönhets områden vid flexibla tider. Vi erbjuder även hembesök för de som önskar. Varmt välkomna in önskar personal på Beautybyjara.”

Telefontider

Måndag: 12:00 – 17:00
Tisdag – Fredag: 10:00 – 19:00
Lördag: 10:00 – 16:00
Söndag: Stängt

Besöksadress

Nedre Kaptensgatan 7, 591 27 Motala

Boka tid

Ring / Sms:a Beauty By Jara för att boka tid. Det går även bra att ringa om du endast har funderingar och vill konsultera.

Vill du istället bli uppringd?
Är det upptaget eller får du inget svar kan det bero på att stylisten är upptagen med en annan kund. Vänligen, lämna ditt namn och nummer i kontaktformuläret så blir du uppringd när det blir ledigt.

Har du svårt att få en tid som passar?
Vårt mål är att du ska kunna boka en snabb tid, men ibland kan våra stylister vara mycket uppbokade. Ett tips är att höra av med en annan närliggande stylist.