Salong Santropez
i Göteborg

Hårförlängning stylist i Heden i Göteborg

Salong Santropez

”Välkommen till Salong San Tropez på södravägen 11. Håret är en stor del av vår identitet och på vår salong står kunden alltid i fokus. Hair extensions är också en av våra specialiteter. Våra extensionsexperter har en mångårig erfarenhet av både hårförlängningar och färgning samt sådana i kombination med avancerade frisyrer och uppsättningar inför baler och evangemang. I Salong San Tropez är ingen uppgift för stor eller för liten. Välkommen in för att se vad vi kan göra för dig. Mvh Gabi med kollegor.”

Telefontider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 16:00
Söndag: Stängt

Besöksadress

Södra Vägen 11, 411 35 Göteborg

Sök i Google Maps

Boka tid

Ring eller SMS:a Salong Santropez för att boka tid. Det går även bra att ringa om du endast har funderingar och vill konsultera.


073-323 37 55

Vill du istället bli uppringd?
Är det upptaget eller får du inget svar kan det bero på att stylisten är upptagen med where to buy winstrol en annan kund. Vänligen, lämna ditt namn och nummer i kontaktformuläret så blir du uppringd när det blir ledigt.

Har du svårt att få en tid som passar?
Vårt mål är att du ska kunna boka en snabb tid, men ibland kan våra stylister vara mycket uppbokade. Ett tips är att höra av med en annan närliggande stylist.

Svart tillbaka pil